Vera Janssen Coaching en Counseling
 

Reviews

 

Het ondergaan van therapie en/of coaching was voor mij een hele stap. Na een eerdere tegenvallende ervaring van een coachingstraject, waarbij ik een hele week intern ben geweest, is bij mij het gevoel alleen maar sterker geworden dat ik het zelf maar moet kunnen oplossen. Tegelijkertijd werd het gevoel ‘er zelf niet meer uit te komen’ steeds sterker. Ik was stuurloos in mijn eigen leven.

Per toeval ben ik eigenlijk met Vera in contact gekomen. In een simpel gesprek raakte ze iets aan wat mij emotioneerde. Ik vond dit zo bijzonder dat dit was voor mij de prikkel om bij haar sessies te plannen. Dit bleek een geweldige zet. Vera leest uitstekend tussen de regels door, kijkt goed naar houding, non-verbale communicatie en weet hierdoor snel naar de kern van het probleem te gaan. Dit is niet altijd even makkelijk en kan behoorlijk confronterend zijn.

Samen met Vera ben ik beter gaan luisteren naar ‘mijn gevoel’ en daardoor heb ik een aantal zaken duidelijker gekregen. Ik heb dankzij haar makkelijker beslissingen kunnen maken, waardoor ik meer rust heb gekregen. Ik merk echter dat het bij mij een langzame transitie is en dat ik makkelijk kan terugvallen in ‘oude verdedigingsmechanismen’. Ik ben dan ook vastbesloten om op regelmatige basis met Vera door te gaan.

Ik kan haar bij iedereen aanbevelen!

 

Alweer 2 jaar geleden kwam ik in aanraking met Vera Jansen door mijn werk op een ZMLK-school. Onze wegen kruisten elkaar. Tijdens een telefonisch contact met Vera vertelde ik hoe het die dag was gegaan met een van de kinderen die bij haar woonde. Ze voelde aan dat ik emotioneel was onder de gebeurtenissen en vroeg meteen door. Al heel snel kwamen we tot een bewustwording van een ingrijpende gebeurtenis in het verleden. Ik voelde me weer even het meisje van vroeger wat getroost wilde worden. Na dit gesprek ben ik een aantal keren naar Vera toe gegaan, zij bracht mij terug naar het verleden en gaf me handvatten om met situaties om te gaan waarin ik me weer dat kleine meisje van vroeger voel. Ik kan nu mezelf troosten. Dit zorgt ervoor dat ik me sterk voel.

Bedankt Vera, je hebt echt het verschil gemaakt!!